PNT Active Oy on saanut Ekokompassi-sertifikaatin

PNT Active Oy on saanut Ekokompassi-sertifikaatin

PNT Active Oy:n toimipaikat Ravintola Piazza, Ravintola Mosquito, Golden Resort, Hotelli Ukko ja Vietti Suites ovat saaneet Ekokompassi ympäristösertifikaatin tunnustuksena konkreettisista ympäristöteoista. Vastuullinen ja ekologisesti kestävä matkailutoiminta on ollut osa arkeamme jo pitkään, ja Ekokompassi-sertifikaatti kertoo sitoutumisestamme jatkuvaan ympäristötyöhön. Ekokompassi pohjautuu pohjoismaisiin ja Eurooppalaisiin ympäristöjohtamisen standardeihin. Sertifikaatti sisältää vuosittain päivitettävän ympäristöohjelman, jossa on määritelty tavoitteet ja toimenpiteet ympäristövaikutusten vähentämiseksi. Jatkuvaan ympäristötyöhön sitoutumisen lisäksi Ekokompassi-sertifikaatti kertoo Ekokompassin kymmenen kriteerin noudattamisesta.

Ekokompassi ympäristöjärjestelmän rakennusvaiheen aikana, kaikissa Take Away rasioissa on siirrytty ekologisiin ja kierrätettäviin tuotteisiin, kiinteistöjen remontoinnin yhteydessä rakennusjäte kierrätetään entistä tehokkaammin, jokaiseen majoituskohteeseen vaihdettiin kestopefletit, toimistopaperimäärä on vähentynyt merkittävästi uusien digitaalisten ratkaisujen myötä sekä kotimaiseen ruoan ja juoman tarjontaan on panostettu. Meillä kierrätetään kaikissa majoituskohteissa ja kierrätyksestä saa apua tarvittaessa henkilökunnaltamme. Vinkkejä vastuullisuuten otamme mielellämme vastaan info@tahkochalet.fi.

Tulevia tavoitteita ovat muun muassa kiinteistöjen lämpötilojen optimoinnit talotekniikkaa nykyaikaistamalla, kiinteistöjen lämpötilojen automatisaatio käyttöasteen mukaan, energian ja veden käytön vähentäminen, sähköautojen latauspisteiden hankinnat,  sekajätelajittelun tehostaminen sekä aktiivinen ympäristöviestintä ja asiakkaiden osallistaminen. Tehdään yhdessä hyvää!

Lue lisää kestävän matkailun kehittämismatkastamme täältä.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1