Häät ja juhlat

Tahko Chaletin tunnelmalliset juhlatilat

Tahko Chalet tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumille ja juhlille Tahkolla. Ammattitaitoinen myynti- ja ravintolahenkilökuntamme toteuttavat mieleisenne tilaisuuden vuosien kokemuksella.

Lippulaivamme Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajan keidas keskellä kaunista luontoa, hiihtolatujen sekä golfkenttien äärellä. Tapahtuma-Areena Piazza on Pohjois-Savon suurin yökerho Tahkon sydämessä. Piazza tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kohtaamisiin niin yritys- kuin vapaa-ajan tilaisuuksissa. Piazzan yhteydessä palveleva ravintola Cervina, takaa laadukkaat tarjoilut tilaisuksiin ja toimii myös mainiona tapahtumapaikkana.

Autamme teitä kaikissa juhliin liittyvissä järjestelyissä.

PYYDÄ TARJOUS!

Tahko Chalet kohteet

Golden Resort

Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ravintolasalin upea ulkoterassi tuo lisäksi mukavasti lisätilaa ja antaa mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin.

TUTUSTU TÄSTÄ

Piazza

Piazza toimii hyvin yli 1000 hengen yritystilaisuuksien pitopaikkana: pikkujoulut, cocktail-tilaisuudet, tuotelanseeraukset, promootiot ja polttarit. Saman katon alta laadukkaat tarjoilut Cervinasta. Tule ja tutustu!

TUTUSTU 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1