Upeat majoitukset

Golden Resort Huvilat

Golden Resort huvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden. Golden Resortissa on yhdeksän suurta erillishuvilaa (215m2) sekä 20 tilavaa paritalohuvilaa. (135m2). Lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan huviloihin lisämaksusta.

Huvila

Golden Resortin huvilat ovat tilavia ja hyvin varusteltuja kaikilla mukavuuksilla. Niiden yksityisissä huoneissa majoitus onnistuu mukavasti myös isommaltakin seurueelta.

TUTUSTU TÄSTÄ

 

Paritalohuvila

Golden Resort huvilat tarjoavat mainiot puitteet majoitukseen, lomailuun, perhejuhliin ja edustustilaisuuksiin ympäri vuoden.

TUTUSTU TÄSTÄ

 

Ukko huoneet

Ukko tarjoaa monipuolista majoitusta Tahkon keskustassa. Ukossa on 15 uniikkia huonetta, kahdeksan saunallista 3:n hengen huonetta parvekkeella, kuusi 2:n hengen huonetta terassilla sekä yksi 5:n hengen perhehuone terassilla. Lemmikit ovat tervetulleita majoittumaan Ukkoon lisämaksusta.

Ukko huone kahdelle

Terassilla varustetussa kahden hengen huoneessa on erilliset vuoteet, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain, jääkaappi oma patio sekä kaapeli-tv.

TUTUSTU TÄSTÄ

 

Ukko huone neljälle

Saunallisessa neljän hengen huoneessa on kaksi kerrossänkyä, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain, jääkaappi, parveke sekä kaapeli-tv.

TUTUSTU TÄSTÄ

 

 

Ukko perhehuone

Terassilla varustetussa neljän hengen huoneessa on minikeittiö, kylpyhuone, wc, suihku, hiustenkuivain oma patio sekä kaapeli-tv. Lisävuodemahdollisuus sohvasta.

TUTUSTU TÄSTÄ 

 

 

Vietti Suites

Erinomaisella sijainnilla aivan Tahkon keskustassa palvelujen äärellä sijaitsevat kuusi Vietti huoneistoa. Kaikissa on kaksi makuuhuonetta ja täysin varusteltu keittiö. Löylyistä pääsee nauttimaan omassa saunassa.

Vietti Suites

Nauti vierailustasi saunalla ja keittiöllä varustetussa, viihtyisässä neljän henkilön huoneistossa Tahkon ydinkeskustassa aivan rinteitä vastapäätä.

 

TUTUSTU TÄSTÄ

 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1