Varaus- ja peruutusehdot

TAHKO CHALET / PNT ACTIVE OY HUONEVARAUS- JA PERUUTUSEHDOT VERKOSSA

TAHKO CHALET / PNT ACTIVE OY
Näitä varaus- ja peruutusehtoja sovelletaan Tahko Chalet / PNT Active Oy:n verkkosivustojen (goldenresort.fi ja ukkotahko.fi) kautta tehtyihin huonevarauksiin ja lisätuotteisiin. Näitä ehtoja sovelletaan yksittäisten henkilöiden tekemiin majoitusvarauksiin, ellei erityistä sopimusta ole laadittu. Nämä ehdot eivät koske yksittäisten henkilöiden tekemiä varauksia, mikäli varaus tehdään ryhmälle, jonka koko on yli 10 henkilöä.

Verkkokaupan tuotteita myy Tahko Chalet / PNT Active Oy, Y-tunnus 2629213-6. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VAHVISTUS
Tuotteet varataan internetin välityksellä Tahko Chaletin / PNT Active Oy:n verkkokaupasta www.goldenresort.fi tai ukkotahko.fi. Varauksia voivat tehdä täysi-ikäiset henkilöt. Varausta tehdessä asiakkaan tulee täyttää varausvaiheessa vaadittavat tiedot. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme varausvahvistuksen sähköpostitse. Sisäänkirjautuminen edellyttää puhelinnumeroa, joka on annettava varausvaiheessa.

SAAPUMINEN JA LÄHTEMINEN

Saatte loma-asuntonne sähköisen check-in lomakkeen sähköpostilla/tekstiviestillä tulopäivänä klo 13.00. Sisäänkirjautumislinkki on voimassa 12h.

Ovikoodi lähetetään sisäänkirjautumisen jälkeen aikaisintaan klo 14.00 sähköpostilla/tekstiviestillä. Huomaattehan, että loma-asuntonne on käytössänne klo 16.00 alkaen, ellei toisin ole sovittu.

Jokaisella majoittujalla on pyydettäessä oltava esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Majoituksen maksimihenkilömäärä ei saa ylittyä. Uloskirjautuminen majoituksesta on lähtöpäivänä viimeistään klo 12.00 päivällä, ellei toisin ole sovittu.

ALAIKÄISEN MAJOITTUMINEN VERKKOKAUPPAVARAUKSELLA
Verkkokauppaostoksia Tahko Chaletin / PNT Active Oy:n verkkokaupassa voi tehdä vain 18 vuotta täyttänyt henkilö. Alaikäiselle palveluita tai tuotteita varaava on täysin vastuussa alaikäisestä ja hänen esiintymisestään Tahko Chaletin / PNT Active Oy:n majoituskohteissa, oli varaaja itse mukana tai ei. Yksin majoittuvan alaikäisen huoltajan tulee lähettää vapaamuotoinen huoltajan suostumus majoittumisesta ennakkoon osoitteeseen sales@tahkochalet.fi. Huoltajan yhteystiedot vaaditaan myös sisäänkirjautumiseen.

LEMMIKIT HOTELLISSA
Lemmikkieläimet ovat tervetulleita majoittumaan kohteisiimme. Majoittuvista lemmikeistä veloitamme sen hetkisen hinnaston mukaan. Lemmikeistä tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä. Lemmikkihuoneita on rajallisesti. Lemmikin kanssa sisäänkirjautunut henkilö on henkilökohtaisesti vastuussa eläimen hyvinvoinnista sekä mahdollisesti lemmikin hotellille tai sen muille asiakkaille aiheuttamista vahingoista ja kuluista. Lemmikki ei saa aiheuttaa häiriötä muille asiakkaille.

MAKSUTAVAT
Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa yleisimpien suomalaisten pankkien tunnistuspalveluiden kautta tai Visa/MasterCard luottokortilla.

PERUUTUSEHDOT
Peruutusehto varauksille on 30 päivää ennen saapumista. Peruutus tai muutos tulee ilmoittaa myyntipalveluun puhelimitse 017 483 200 tai sähköpostitse sales@tahkochalet.fi. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta mahdollisia poikkeustilanteita ja -tapauksia varten. Hotellilla ei ole velvollisuutta hyväksyä peruutusta lääkärintodistuksen tai muun vastaavan perusteella.

TAHKO CHALET / PNT ACTIVE OY:N OIKEUS PERUA VARAUS
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, tai Tahko Chalet / PNT Active Oy:sta riippumaton este (esim. sähkö-, palo- tai vesivahinko), voi Tahko Chalet / PNT Active Oy perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada mahdollisesti maksamansa summa kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varauksia koskevia suorituksia ei makseta ajallaan, on Tahko Chalet / PNT Active Oy:lla oikeus perua varaus. Tahko Chalet / PNT Active Oy käsittelee kaikki asiakastiedot luottamuksellisesti.

MUUTA
Tahko Chalet / PNT Active Oy pidättää oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on tutustuttava, ennen varaustaan, kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin. Tahko Chalet / PNT Active Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

PNT Active Oy/Tahko Chalet

Kultapallo 1
FIN- 73310 Tahkovuori
TEL.+358 17 483 200
SALES@TAHKOCHALET.FI
www.tahkochalet.fi

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1