Avoimet työpaikat

TÖIHIN TAHKOLLE

Haemme tarjoilijoita ja kokkeja Tahkolle kesäkaudeksi 2023 – Piazza ja Cervina

Tahko Chalet on perinteikäs perheyritys Tahkolla. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset majoitukset, elämykselliset ravintolapalvelut sekä kokousten ja juhlien järjestäminen ympäri vuoden.

Tahkon matkailijat hurmokseen lietsonut à la carte -iltaravintola Cervina sekä Savon sykähdyttävimmällä järvimaisemalla siunattu terassiravintola Lago tarvitsevat nuorekkaaseen tiimiin lisää osaajia.

Työ on toki meillä aina mukavaa, mutta miltäpä tällainen elämä työn ulkopuolella kuulostaa?

Kesällä seilaat vaikkapa sup-laudalla kohti Syvärijärven ulappaa tai painelet maastopyörällä pitkin vaaramaisemia polveilevia reittejä. Jos kalastus on sinun juttusi, voimme iloksemme kertoa, että Syväristä nousee solkenaan kuhaa ja muita järven herkkua.

Tahkon kesässä ei myöskään tarvitse huitoa pelkkiä hyttysiä, kun alueelta löytyy ei vain yksi, vaan kaksi 18-reikäistä golfkenttää. Ai niin. Löytyyhän meiltä myös henkeäsalpaavan kaunis frisbeebaana.

Mitäs vielä… Meiltä saat Tahkon työpaikan lisäksi tarvittaessa majapaikan, joten eikös paketti ala olla kasassa?

Työn kesto ja palkkaus sopimuksen mukaan.

Liity kasvavaan Tahko Chalet -tiimiimme! Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jyri.soininen@tahkochalet.fi 16.4.2023 mennessä.


Suomen neljänneksi suurin matkailukeskus Tahko on tunnettu monista aktiviteeteistaan ja värikkäistä tapahtumistaan. Tule kokemaan ne kaikki yhdessä kanssamme. Tahkon keskustassa Tahko Chaletin palveluihin lukeutuvat Piazza-viihdekeskus, Lago Cafe & Bistro, Cervina Ristorante & Lounge, sekä Vietti Suites -huoneistot ja hotelli Ukko. Lisäksi Tahko Chaletin liiketoimintaan kuuluvat viiden kilometrin päässä Tahkon keskustasta sijaitseva Golden Resort huvila-alue sekä monipuolinen Golden Resort -tilausravintola, joka toimii korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana vuoden ympäri ja kesäkaudella myös golfaajien klubiravintolana.

Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa rinnelippujen käytön Tahkovuorelle sekä muita alennuksia ja etuja konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1