Avoimet työpaikat

TÖIHIN TAHKOLLE

Tahko Chalet on perinteikäs perheyritys Tahkolla. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset majoitukset, elämykselliset ravintolapalvelut sekä kokousten ja juhlien järjestäminen ympäri vuoden.

Tutustu avoimiin paikkoihin, ja ota yhteyttä!

 


Haemme ravintolatiimiimme täydennystä.

Avoimet paikat:

  • Ravintolan vuoropäällikkö vakituiseen työsuhteeseen
  • Ravintolan tarjoilijoita tulevalle syys- ja talvikaudelle 2023-2024

Tahkon à la carte -iltaravintola Cervina sekä Savon sykähdyttävimmällä järvimaisemalla siunattu terassiravintola Lago ja golf- & tilausravintola Golden Resort tarvitsevat nuorekkaaseen tiimiinsä lisää osaajia.

Tutustu ravintoloihin: Cervina & Lago | Golden Resort

Työ on toki meillä aina mukavaa, mutta miltäpä tällainen elämä työn ulkopuolella kuulostaa?

Kesällä seilaat vaikkapa sup-laudalla kohti Syvärijärven ulappaa tai painelet maastopyörällä pitkin vaaramaisemia polveilevia reittejä. Jos kalastus on sinun juttusi, voimme iloksemme kertoa, että Syväristä nousee solkenaan kuhaa ja muita järven herkkua.

Tahkon kesässä ei myöskään tarvitse huitoa pelkkiä hyttysiä, kun alueelta löytyy ei vain yksi, vaan kaksi 18-reikäistä golfkenttää. Ai niin. Löytyyhän meiltä myös henkeäsalpaavan kaunis frisbeebaana.

Talvi yleensä yllättää autoilijan, mutta nyt se voi yllättää myös sinut. Savon Alpit, eli Tahko Mountain, on huikea hiihtokeskus, jossa voit loihtia itsesi sellaiseen laskukuntoon, että jos ei nyt ihan maailmancupin ovet avaudu, niin ainakin after skissa menestys on taattu. Jos taas tuntuu siltä, että sinussa asuu pieni pala Iivo tai Kerttu Niskasta, niin meillä on latuja kuin Helsingissä moottoriteitä.

 

Salin vuoropäällikkö vakituiseen työsuhteeseen

Haluamme, että luot omalla persoonallasi asiakaskokemuksesta sellaisen, että asiakas haluaa tulla nauttimaan ravintolan antimista uudelleen. Olet ihminen joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä hyvän paineensietokyvyn. Olet tietysti hyvä tiimipelaaja ja haluat kehittyä ja kehittää.

Hakijalta edellytämme alan sopivaa koulusta ja useamman vuoden kokemusta alalta ja esimiestyöstä.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”vuoropäällikkö” osoitteeseen jyri.soininen(at)tahkochalet.fi.

Haku päättyy 31.08.2023, täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja: ravintolatoimenpäällikkö, Jyri Soininen 040 564 4166

 

Tarjoilijoita tulevalle syys- ja talvikaudelle 2023-2024

Haluamme, että luot omalla persoonallasi asiakaskokemuksesta sellaisen, että asiakas haluaa tulla nauttimaan ravintolan antimista uudelleen. Olet ihminen joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä hyvän paineensietokyvyn. Olet tietysti hyvä tiimipelaaja ja haluat kehittyä ja kehittää.

Hakijalta edellytämme alan sopivaa koulusta ja useamman vuoden kokemusta alalta.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”tarjoilija” osoitteeseen jyri.soininen(at)tahkochalet.fi.

Haku päättyy 15.09.2023, täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja: ravintolatoimenpäällikkö, Jyri Soininen 040 564 4166

 


Suomen neljänneksi suurin matkailukeskus Tahko on tunnettu monista aktiviteeteistaan ja värikkäistä tapahtumistaan. Tule kokemaan ne kaikki yhdessä kanssamme. Tahkon keskustassa Tahko Chaletin palveluihin lukeutuvat Piazza-viihdekeskus, ruokaravintolat Cervina ja Lago Cafe & Bistro, sekä Vietti Suites -huoneistot ja hotelli Ukko. Lisäksi Tahko Chaletin liiketoimintaan kuuluvat viiden kilometrin päässä Tahkon keskustasta sijaitseva Golden Resort huvila-alue sekä monipuolinen Golden Resort -tilausravintola, joka toimii korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana vuoden ympäri ja kesäkaudella myös golfaajien klubiravintolana.

Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa rinnelippujen käytön Tahkovuorelle sekä muita alennuksia ja etuja konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1