Avoimet työpaikat

TÖIHIN TAHKOLLE

Suomen neljänneksi suurin matkailukeskus Tahko on tunnettu monista aktiviteeteistaan ja värikkäistä tapahtumistaan. Tule kokemaan ne kaikki yhdessä kanssamme. Tahkon keskustassa Tahko Chaletin palveluihin lukeutuvat Piazza-viihdekeskus, Terrace, Ristorante & Lounge Cervina, sekä Vietti Suites -huoneistot ja hotelli Ukko. Lisäksi Tahko Chaletin liiketoimintaan kuuluvat viiden kilometrin päässä Tahkon keskustasta sijaitseva Golden Resort huvila-alue sekä monipuolinen Golden Resort -tilausravintola, joka toimii korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana vuoden ympäri, sekä kesäkaudella myös golfaajien klubiravintolana.

Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa rinnelippujen käytön Tahkovuorelle sekä muita alennuksia ja etuja konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme. Liity kasvavaan Tahko Chaletin tiimiimme!

 

Keittiön vuoromestareita Tahkolle – Golden Resort, Piazza Terrace ja Cervina

Tahko Chalet on perinteikäs perheyritys Tahkolla. Palveluihimme kuuluvat monipuoliset majoitukset, elämykselliset ravintolapalvelut sekä kokousten ja juhlien järjestäminen ympäri vuoden.

Tahkon matkailijat hurmokseen lietsonut à la carte -iltaravintola Cervina sekä Savon sykähdyttävimmällä järvimaisemalla siunattu terassiravintola Terrace tarvitsevat nuorekkaaseen tiimiin lisää osaajia.

Työ on toki meillä aina mukavaa, mutta miltäpä tällainen elämä työn ulkopuolella kuulostaa?

Kesällä seilaat vaikkapa sup-laudalla kohti Syvärijärven ulappaa tai painelet maastopyörällä pitkin vaaramaisemia polveilevia reittejä. Jos kalastus on sinun juttusi, voimme iloksemme kertoa, että Syväristä nousee solkenaan kuhaa ja muita järven herkkua.

Tahkon kesässä ei myöskään tarvitse huitoa pelkkiä hyttysiä, kun alueelta löytyy ei vain yksi, vaan kaksi 18-reikäistä golfkenttää. Ai niin. Löytyyhän meiltä myös henkeäsalpaavan kaunis frisbeebaana.

Talvi yleensä yllättää autoilijan, mutta nyt se voi yllättää myös sinut. Savon Alpit, eli Tahko Mountain, on huikea hiihtokeskus, jossa voit loihtia itsesi sellaiseen laskukuntoon, että jos ei nyt ihan maailmancupin ovet avaudu, niin ainakin after skissa menestys on taattu. Jos taas tuntuu siltä, että sinussa asuu pieni pala Iivo tai Kerttu Niskasta, niin meillä on latuja kuin Helsingissä moottoriteitä.

Mitäs vielä… Meiltä saat Tahkon työpaikan lisäksi majapaikan, joten eikös paketti ala olla kasassa?

Odotamme sinulta mykistäviä kokkaustaitoja, ja toivomme, että sinulta löytyy kokemusta keittiöstä jo useamman vuoden ajalta. Olet tietysti hyvä tiimipelaaja ja haluat kehittyä ja kehittää.

Lähetä ansioluettelo ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@tahkochalet.fi
Lisätietoja antaa Antti Lepäntalo, numero 050-4096814

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1