Avoimet työpaikat

TÖIHIN TAHKOLLE

Suomen neljänneksi suurin matkailukeskus Tahko on tunnettu monista aktiviteeteistaan ja värikkäistä tapahtumistaan. Tule kokemaan ne kaikki yhdessä kanssamme. Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa rinnelippujen käytön Tahkovuorelle sekä muita alennuksia ja etuja konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme. Liity kasvavaan Tahko Chaletin tiimiimme!

Ravintolapäällikkö/tapahtumavastaava – Viihdekeskus Piazza

Tiedätkö miten luodaan elämyksellinen yökerhokokemus? Miten järjestetään unohtumattomia tapahtumia ja mistä löydetään parhaat esiintyjät? Jos vastasit 3 kertaa kyllä, jatka lukemista…

Etsimme huippuluokan vetäjää legendaariseen viihdekeskus Piazzaan, Tahkovuorelle. Piazza on Tahkon yöelämän sykkivä sydän ja viihteen keskus, joka tarjoilee juhlaa ja musiikkielämyksiä kahdessa kerroksessa. 1200-juhliaa vetävästä Piazzasta löydät huippuartistit, bilebändit, karaoken, baareja, VIP-alueet ja suuren rantaterassin. Piazza on myös vuokrattavissa yksityiskäyttöön.

Tule siis vetämään ja johtamaan uudistuvan Piazzan toimintaa yhdessä huippuluokan tiimin kanssa. Vastuullisessa ravintolapäällikön/tapahtumavastaavan tehtävässä tunnet intohimoa asiakkaan palvelukokemusta kohtaan. Asiakastyytyväisyyden varmistaminen on sinun tärkein tehtäväsi – unohtamatta kuitenkaan henkilöstön hyvinvointia.

Tarjoamme Sinulle

Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset vetämään Savo-Karjalan suurinta viihdekeskusta kokonaisuudessaan.  Kilpailukykyisen palkan menestysbonuksella. Mahdollisuuden johtaa, kehittää ja operoida, joko sesonkiluontoisesti tai täysaikaisesti, tapahtumatalo / anniskeluravintola Piazzaa.

Ketä haemme?

 • Sinulla on vahvat näytöt yökerhon/iltaravintolan menestyksekkäästä johtamisesta
 • Omaat kokemusta anniskeluravintolan tai baari työstä
 • Olet persoona, joka jää mieleen
 • Olet tiimipelaaja, joka sopeutuu hyvin muuttuviin tilanteisiin
 • Sinulla on hyvät suhteet tärkeimpiin sidosryhmiin, kuten keikkajärjestäjiin
 • Olet innovatiivinen ja tuot rohkeasti ideoitasi esille
 • Puhut sekä suomea että englantia
 • Olet suorittanut hygienia- ja anniskelupassit
 • Ja kaikkein tärkeimpänä. Osaat järjestää hyvät bileet!

Jos tunnistat itsessäsi innostuneen yökerho ja tapahtumatuotannon ammattilaisen. Jos olet tanssi- ja lauluravintola ympäristössä viihtyvä viiden tähden asiakaspalvelija, joka on jatkuvasti askeleen edellä asiakkaan toiveiden täyttämisessä, on tämä paikka juuri sinulle sopiva!

Tahko Chalet on perheyritys PNT Active Oy:n omistama liiketoimintakokonaisuus, jolla on Kuopion Tahkovuorella monipuolista majoitustoimintaa, ravintolapalveluita ja tapahtumatoimintaa. Lisää Tahko Chaletista www.tahkochalet.fi.

Hakuaika: Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemus 30.09.2021 mennessä, osoitteeseen rekrytointi@tahkochalet.fi.

Kyselyt: Pasi Piipponen tai 040-5035275, tai Antti Lepäntalo tai 050-4096814

 

 

Haemme keittiömestaria Tahkolle – Golden Resort ja Ravintola Mosquito

Oletko kokenut keittiön ammattilainen, joka etsii uutta ja mielenkiintoista työtä?

Etsimme yritykseemme Tahkolle keittiömestaria vastaamaan Ravintola Golden Resortin ja Ravintola Mosquiton päivittäisestä johtamisesta sekä kehittämisestä. Vastuualueinasi ovat kahden keittiön ja keittiötiimin johtaminen sekä jatkuva laadun kehittäminen yhdessä ravintolatiimin kanssa.

Toivomme sinulta yli 5 vuoden aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, organisointikykyä ja kokemusta laajojen kokonaisuuksien hallinnasta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä paineensietokykyä.

Tarjoamme

 • mielenkiintoisen työpaikan upeissa Tahkon maisemissa
 • mahdollisuuden oppia ja laajentaa omaa osaamista
 • mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin

Kiinnostuitko avoinna olevasta tehtävästä? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.09.2021, osoitteeseen rekrytointi@tahkochalet.fi  Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisää Tahko Chaletista www.tahkochalet.fi.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarkemmat tiedustelut tehtävästä:
Jyri Soininen, ravintolapäällikkö, p.040 564 4166, tai Antti Lepäntalo tai 050-4096814

 

Kokkeja ja salihenkilöstöä Tahkolle – Golden Resort ja Ravintola Mosquito

Oletko kokenut ruoka-ammattilainen, tai tiedätkö miten luodaan upea asiakaskokemus salin puolella?

Etsimme innostuneita, kunnianhimoisia, asiakaslähtöisiä ja palveluhenkisiä tekijöitä tiimiimme. Tehtäväsi Ravintola Mosquiton ja Golden Resortin kokkina on vastata siitä, että ruokatuote hurmaa asiakkaat laadulla ja innovatiivisuudella. Salin puolella haluamme, että luot omalla persoonallasi asiakaskokemuksesta sellaisen, että asiakas haluaa tulla nauttimaan ravintolan antimista uudelleen. Kaikissa avoinna olevissa rooleissa olet ihminen, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme

 • mielenkiintoisen työpaikan upeissa Tahkon maisemissa
 • mahdollisuuden oppia ja laajentaa omaa osaamista
 • mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin

Kiinnostuitko avoinna olevista tehtävistä? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.09.2021, osoitteeseen rekrytointi@tahkochalet.fi  Haemme eri tehtäviin sekä koko-, että osa-aikaisia tekijöitä. Lisää Tahko Chaletista www.tahkochalet.fi.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarkemmat tiedustelut:
Antti Lepäntalo 050-4096814, tai Jyri Soininen, ravintolapäällikkö, p. 040 564 4166

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1