Avoimet työpaikat

TÖIHIN TAHKOLLE

Suomen neljänneksi suurin matkailukeskus Tahko on tunnettu monista aktiviteeteistaan ja värikkäistä tapahtumistaan. Tule kokemaan ne kaikki yhdessä kanssamme. Tahkon keskustassa Tahko Chaletin palveluihin lukeutuvat Piazza-viihdekeskus, ravintola Mosquito, sekä Vietti Suites huoneistot ja hotelli Ukko. Lisäksi Tahko Chaletin liiketoimintaan kuuluvat viiden kilometrin päässä Tahkon keskustasta sijaitseva Golden Resort huvila-alue sekä monipuolinen Golden Resort-tilausravintola, joka toimii korkeatasoisena kokous- ja juhlapaikkana vuoden ympäri, sekä kesäkaudella myös golfaajien klubiravintolana. Henkilöstöllemme tarjoamme muun muassa rinnelippujen käytön Tahkovuorelle sekä muita alennuksia ja etuja konsernin muissa toimipaikoissa sekä yhteistyökumppaneillamme. Liity kasvavaan Tahko Chaletin tiimiimme!

 

Kokkeja ja salihenkilöstöä Tahkolle – Golden Resort ja Cervina

Oletko kokenut ruoka-ammattilainen, tai tiedätkö miten luodaan upea asiakaskokemus salin puolella?

Etsimme innostuneita, kunnianhimoisia, asiakaslähtöisiä ja palveluhenkisiä tekijöitä tiimiimme. Tehtäväsi Ravintola Mosquiton ja Golden Resortin kokkina on vastata siitä, että ruokatuote hurmaa asiakkaat laadulla ja innovatiivisuudella. Salin puolella haluamme, että luot omalla persoonallasi asiakaskokemuksesta sellaisen, että asiakas haluaa tulla nauttimaan ravintolan antimista uudelleen. Kaikissa avoinna olevissa rooleissa olet ihminen, joka omaa hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot sekä hyvän paineensietokyvyn.

Tarjoamme

  • mielenkiintoisen työpaikan upeissa Tahkon maisemissa
  • mahdollisuuden oppia ja laajentaa omaa osaamista
  • mukavat työkaverit ja rennon työilmapiirin

Kiinnostuitko avoinna olevista tehtävistä? Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi viimeistään 30.09.2021, osoitteeseen rekrytointi@tahkochalet.fi  Haemme eri tehtäviin sekä koko-, että osa-aikaisia tekijöitä. Lisää Tahko Chaletista www.tahkochalet.fi.

Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Tarkemmat tiedustelut:
Antti Lepäntalo 050-4096814, tai Jyri Soininen, ravintolapäällikkö, p. 040 564 4166

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1