Tilaisuudet

Tahko Chalet juhlat ja tapahtumat

Tahko Chalet tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumille ja juhlille Tahkolla. Ammattitaitoinen myynti- ja ravintolahenkilökuntamme toteuttavat mileisenne tilaisuuden vuosien kokemuksella.

Lippulaivamme Golden Resortin on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajan keidas keskellä kanista luontoa, hiihtolatujen sekä golfkentän äärellä. Tapahtuma-Areena Piazza on Pohjois-Savon suurin yökerho Tahkon sydämessä. Piazza tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kohtaamisiin niin yritys- kuin vapaa-ajan tilaisuuksissa. Piazzan yhteydessä palveleva Ravintola Mosquito takaa laadukkaat tarjoilut tilaisuksiin ja toimii myös omana tapahtumapaikkana. Lisäksi Tahko Chalet:n kattauksesta löytyy myös tunnelmallinen Ravintola Ukko Tahkon ytimessä. Ukon kaksi kerrosta pitävät sisällään ravintolan, baarin sekä tilaussaunan.

Tahko Chalet kohteet

Golden Resort

Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ravintolasalin upea ulkoterassi tuo lisäksi mukavasti lisätilaa ja antaa mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin.

TUTUSTU TÄSTÄ

Ukko

Ukon kokoustila sijaitsee parhaalla paikalla Tahkon keskustassa. Ukon kokoustilassa nautit rennosta miljööstä ja halutessanne voitte varata myös tilaussaunan, joka sijaitsee kokoustilan yhteydessä.

TUTUSTU

 

Piazza tapahtuma-areena

Piazza toimii hyvin yli 300 hengen yritystilaisuuksien pitopaikkana: pikkujoulut, cocktail-tilaisuudet, tuotelanseeraukset, promootiot ja polttarit. Tule ja tutustu!

TUTUSTU 

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1