Häät ja juhlat

Tahko Chaletin tunnelmalliset juhlatilat

Tahko Chalet tarjoaa monipuoliset puitteet tapahtumille ja juhlille Tahkolla. Ammattitaitoinen myynti- ja ravintolahenkilökuntamme toteuttavat mieleisenne tilaisuuden vuosien kokemuksella.

Lippulaivamme Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajan keidas keskellä kaunista luontoa, hiihtolatujen sekä golfkenttien äärellä. Tapahtuma-Areena Piazza on Pohjois-Savon suurin yökerho Tahkon sydämessä. Piazza tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kohtaamisiin niin yritys- kuin vapaa-ajan tilaisuuksissa. Piazzan yhteydessä palveleva Ravintola Mosquito takaa laadukkaat tarjoilut tilaisuksiin ja toimii myös mainiona tapahtumapaikkana. Lisäksi Tahko Chalet:n kattauksesta löytyy myös tunnelmallinen Ukko Tahkon ytimessä.

Tahko Chalet kohteet

Golden Resort

Upean ravintolasalin suurista ikkunoista tulvii valoa, ja näkymät avautuvat vehreään ja rauhalliseen ympäristöön. Ravintolasalin upea ulkoterassi tuo lisäksi mukavasti lisätilaa ja antaa mahdollisuuksia asiakkaan tarpeisiin.

TUTUSTU TÄSTÄ

Ukko

Ukon kokoustila sijaitsee parhaalla paikalla Tahkon keskustassa. Ukon kokoustilassa nautit rennosta miljööstä ja halutessanne voitte varata myös tilaussaunan, joka sijaitsee kokoustilan yhteydessä.

TUTUSTU

 

Piazza tapahtuma-areena

Piazza toimii hyvin yli 300 hengen yritystilaisuuksien pitopaikkana: pikkujoulut, cocktail-tilaisuudet, tuotelanseeraukset, promootiot ja polttarit. Tule ja tutustu!

TUTUSTU 

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1