Ravintolat

Golden Resort

Golden Resort on monipuolinen kokous- ja vapaa-ajankeskus rauhallisella paikalla Tahkon uuden golfkentän laidalla. Golden Resortissa on 29 korkeatasoista ja hyvin varusteltua huvilaa, päärakennus, terassi, ravintola, kuntosali ja kokoustilat.

Ravintola Golden Resort

Ravintola Golden Resort tarjoaa maistuvia hetkiä talvisin ryhmille tilauksesta ja kesällä päivittäin golffareille, hää- ja juhlavieraille sekä muille nälkäisille. Ravintolasaliin mahtuu 250 ruokailijaa, lobby-baarissa on lisäksi 100 ja kesäterassilla 150 asiakaspaikkaa.

varaa tÄSTÄ

Ravintola Cervina

Pohjoimaisia raaka-aineita ja italialaista ruokaperinnettä yhdistävä ravintola sekä mukava loungebaari palvelevat sinua uudistetuissa tiloissa Piazzan yhteydessä.

Ristorante & Lounge Cervina

Ravintolan ruokalistalta voit löytää mm. järvikuhaa ja kotimaista riistaa uudenaikaiseen italialaiseen tyyliin, rakkaudella ja taidolla valmistettuna.

TUTUSTU TÄSTÄ

Piazza

Tahkon keskustassa toimiva 1200 paikkainen viihdekeskus, jossa voidaan järjestään tasokkaita yksityistilaisuuksia. Saman katon alla ruokaravintola ja yökerho. Talven viikonloppuina Piazzalla esiintyvät kotimaiset ykkösartistit ja bändit. Kesällä nautit Piazzan terassilla kesäöistä hyvän ruoan ja juoman kera.

Ravintola Piazza

Jokaisessa vapaa-ajankeskuksessa on yksi paikka ylitse muiden. Tahkolla tämä on Piazza.

VARAA PAIKKASI NYT

 

Liity sähköpostilistalle

Saat sisäpiirille tarkoitettuja erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.

Path 2Fill 1Page 1Page 1Page 1Page 1